© Stabekk teater 2017                         Mail: info@stabekkteater.no

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

VÅRT TEAM

Sigve Bøe

Kunsterisk leder

Sigve Bøe er kunstnerisk leder for Stabekk teater, og teaterskolen. Han i over 30 år vært ansatt ved Det Norske Teatret som skuespiller og sceneinstruktør. Han har etter et langt liv i teaterbransjen vært involvert i flere store prosjekter.

Trine Tandberg

Styreleder

Trine Tandberg er styreleder for Stabekk Teater. Hun er ansvarlig for støtteordninger og teatrets økonomi. Hun har utdanning i teatervitenskap, m.m og journalisthøgskolen. Hun er  kontaktperson for teatret. 

Katinka Steensgaard

Dramapedagog

Katinka er utdannet drama- og teaterpedagog fra Oslo MET. Hun har tidligere jobbet ved Nordstrand Kulturskole og Lørenskog Musikalteater, samt på mellomtrinnet i Osloskolen. I tillegg til å arbeide som drama- og teaterpedagog frilanser hun også som dragartist og produsent.

Maria Karine Tandberg Bøe

Daglig leder

Maria er daglig leder for teatret. Hun er ansvarlig for gjennomføring av produksjoner, og har vært regissør, inspisient og teknisk ansvarlig for flere av teaterets produksjoner. Hun har utdanning i kommunikasjon og teater fra UiA.

Per Myrstad Kringen

Musikkpedagog

Per er teatrets musikklærer. Han er ansvarlig for den musikalske delen av undervisningen og musikken på teatrets produksjoner. Han har en bachelorgrad i rytmisk musikk fra UiA og en i journalistikk fra HiOA. I tillegg til å jobbe på Stabekk Teater, er han frilansmusiker, pianolærer og jobber i Radio Norge.

Katarina Juni Moneta

Musikalpedagog og koreograf

Katarina utdanner seg for tiden som musikalartist på Bårdar Akademiet. Hun har tidligere gått på musikkteaterlinjen på Romerike folkehøgskole, og dramalinjen på Hartvig Nissen. Katarina fikk sin første store TV-rolle for NRK i 2007, og har siden hatt flere profesjonelle skuespiller- og dubbejobber. Hun har jobbet på Stabekk Teater siden 2016.