top of page

ENSEMBLET

​Stabekk Teaters Ensemble er gruppen som setter opp den årlige hovedproduksjonen hver høst. Det er en omfattende produksjon som innebærer en del forpliktelser for de som er med. 

Fra 5. klasse kan alle teatrets elever søke om å bli medlem i Ensemblet. Det er ingen maksalder i Ensemblet, men du kan ikke være eldre enn 18 år når du søker om plass. Medlemmer tas opp gjennom opptaksprøve etter søknad. Har du lyst til å prøve deg på Ensemblet, er søknadsfristen 1. mars hvert år og opptaksprøven gjennomføres i perioden mars-mai.

I noen hovedproduksjoner er det roller til elever i 1.-4. klasse. Da vil enkelte av teatrets elever få tilbud om å bli med på den aktuelle hovedproduksjonen. 

Medlemmer i Ensemblet er garantert plass i hovedproduksjonen, men ikke garantert stor rolle. Alle rollene er like viktige når en setter opp teater, og alle kan ikke spille hovedrolle. 

 

Det er først og fremst vilje og engasjement som avgjør om du får plass i Ensemblet, og har du fått plass, beholder du den til du sier den opp. Med noen unntak:​

  • Det er så klart lov å være sliten av og til, men hvis du over tid viser manglende vilje og engasjement, kan du risikere å miste plassen i Ensemblet. 

  • Om du på scenen under forestilling viser at du er ufokusert, fremstår som lei og umotivert, kan du risikere å miste plassen i Ensemblet.

  • Oppmøte på prøver og forestillinger er selvfølgelig obligatorisk. Ved manglende oppmøte, kan en risikere å miste plassen i Ensemblet. ​

 

Det er ikke mulig å ta pause fra Ensemblet, men om du sier opp plassen, kan du søke på nytt. Plassen i Ensemblet må sies opp innen 1. juni eller 31. desember, hvis ikke faktureres du for neste semester.

Når vi ikke jobber med hovedproduksjonen, har Ensemblet undervisning i tre ulike grupper fordelt på alder. En gruppe for 5.-6. klasse, en for 7.-8. klasse og en for 9. klasse og oppover. Alle gruppene har undervisning på onsdager.

5. klasse til VGS

bottom of page