Moa Meinich

Moa Meinich er instruktør for 1.-4. klasse på teatret. Hun jobber i tillegg som frilans skuespiller og musiker. Hun er utdannet med en bachelor i skuespill fra Akademi for scenekunst (NTA) i Fredrikstad. Fra 2018 har hun vært tilknyttet teaterkompaniet NIE (New International Encounter). Hun har vært med og skrive, og er skuespiller og musiker i forestillingen Brødre&Søstre. Forestillingen turnerer med Den kulturelle skolesekken for 13 til 18-åringer, og ble nominert til Heddaprisen i 2019. Hun har også laget konsert-forestillingen «Klassisk for barna», som retter seg mot yngre barn.

 

Hun har tidligere undervist barn i teater og musikk på Aktivitetsskolen ved Ullevål skole i Oslo. Og undervist barn, som endel av undervisningsopplegget på Romerike folkehøgskole.

 

Moa Meinich spiller fiolin i Hayde Bluegrass Orchestra, og slapp albumet «Migrants» i 2021. I tillegg til bluegrass og andre musikalske prosjekter innen flere sjangre, har hun lang erfaring innen klassisk musikk. Både fra Unge Talenter på Barratt Dues musikkinstitutt og musikklinja på Foss vgs.

1/1