top of page
Moa Meinich

Moa Meinich er instruktør for 1.-8. klasse på teatret. Hun jobber i tillegg som frilans skuespiller og musiker. Hun er utdannet med en bachelor i skuespill fra Akademi for scenekunst (NTA) i Fredrikstad. Fra 2018 har hun vært tilknyttet teaterkompaniet NIE (New International Encounter). Hun har vært med og skrive, og er skuespiller og musiker i forestillingen Brødre&Søstre. Forestillingen turnerer med Den kulturelle skolesekken for 13 til 18-åringer, og ble nominert til Heddaprisen i 2019. Hun har også laget konsert-forestillingen «Klassisk for barna», som retter seg mot yngre barn.

 

Hun har tidligere undervist barn i teater og musikk på Aktivitetsskolen ved Ullevål skole i Oslo. Og undervist barn, som endel av undervisningsopplegget på Romerike folkehøgskole.

 

Moa Meinich spiller fiolin i Hayde Bluegrass Orchestra, og slapp albumet «Migrants» i 2021. I tillegg til bluegrass og andre musikalske prosjekter innen flere sjangre, har hun lang erfaring innen klassisk musikk. Både fra Unge Talenter på Barratt Dues musikkinstitutt og musikklinja på Foss vgs.

bottom of page